Kenmerken van het VEKA Softline- en Euroline-systeem, 58 mm, 70 mm (2023)

De kenmerken en duurzaamheid van het raam hebben invloed op het microklimaat in huis. Om altijd warm en comfortabel te zijn, moet de beglazing van woonruimten van hoge kwaliteit en betrouwbaar zijn. Tegenwoordig geven steeds meer mensen de voorkeur aan kunststof ramen boven houten ramen. Dergelijke ontwerpen zijn luchtdichter, mooier en gemakkelijker te onderhouden.

Maar alle kunststof ramen zijn alleen op het eerste gezicht hetzelfde, maar in werkelijkheid zijn er leiders onder profielfabrikanten die garant staan ​​voor een hoge klasse en verbeterde producteigenschappen. Een daarvan is de Duitse fabrikant Veka met de gewilde lijn van Euroline.

Eigenschappen van het Veka 58 systeem (Euroline)

 1. Prijs-kwaliteitverhouding
 2. De dikte van de buitenwand van het profiel is 3 mm, wat overeenkomt met de A-klasse van het Europese RAL-systeem volgens DIN EN 12608
 3. Het raam heeft dubbel afdichtingscircuit op de kruising van het frame met de vleugel. De afdichtingen zijn gemaakt van de modernste materialen. De belangrijkste eigenschap is het vermogen om ook bij lage temperaturen elastisch te blijven, wat betekent dat het raam bij de meest strenge vorst luchtdicht is!
 4. Drie camera's in het profiel Veka driekamersystemen hebben bewezen uitstekend te zijn in ons moeilijke klimaat.
 5. Montage voegbreedte 58 mm.
 6. Diepte van installatie van een raam met dubbele beglazing in een kozijn 18 mm
 7. Het profiel is prachtig versierd!
  Lamineren (+ lamineren in bulk) en schilderen volgens de RAL-catalogus is mogelijk. Bovendien is het niet alleen mogelijk om de afdichting te installeren
  zwart, maar ook grijs kleuren, en installeer ook een meer geavanceerde Q-Lon Shlegel. Dit alles vergroot de ontwerpmogelijkheden behoorlijk!
 8. 5 jaar garantie

Kenmerken van het VEKA Softline- en Euroline-systeem, 58 mm, 70 mm (1)


Profielkenmerken Euroline Veka

Euroline is een driekamerprofiel met een betrouwbare vergrendelingswapening gemaakt van gegalvaniseerd staal langs de omtrek, dat de structuur stijfheid geeft en vervormingen voorkomt. Kenmerken en voordelen:

Hoge energie-efficiëntieklasse. Volgens de Europese classificatie zijn ramen onderverdeeld in 3 categorieën: A, B en C. Klasse A onderscheidt zich door een verhoogd vermogen om warmte in de kamer vast te houden. Het bijbehorende certificaat wordt afgegeven onder een aantal voorwaarden, waaronder een buitenwanddikte van minimaal 2,8 mm.

Lees ook: Elite kunststof ramen - een samensmelting van technische en esthetische perfectie
(Video) How VEKA uPVC windows and doors are made with Solace Creations uPVC Double Glazing

Dergelijke ramen zijn beter bestand tegen kou, voorkomen warmteoverdracht en blokkeren geluidsbelasting tot 36 dB. Het kozijn kan worden voorzien van eenkamer- en dubbele beglazing. In het tweede geval wordt de energie-efficiëntie verbeterd.

Duurzaamheid. Kunststof ramen uit de Euroline Century gaan ongeveer 50 jaar mee. Dankzij hun versteviging en dikke muren zijn ze bestand tegen windbelastingen, veelvuldige regen, sneeuw en vorst. Gedurende tientallen jaren in bedrijf wordt de buitenwand bijna een millimeter dunner, daarom dienen systemen die qua parameters en technische kenmerken slechter zijn dan Veka Euroline 58 minder.

Inbraak weerstand. De complexe geometrie van de wapening in het frame en de stijlen vergroot de moeilijkheid om te breken. Bij gebruik van stootvaste en gepantserde ramen met dubbele beglazing kunnen ramen geplaatst worden in ruimtes waar materiële waarden worden opgeslagen. Het gebruik van folies geeft eigenschappen als breukvastheid en brandwerendheid.

Ontwerp. De lijst is gemaakt in een klassieke stijl met licht afgeronde hoeken, waardoor hij in elk interieur geweldig staat. De standaardkleur van het profiel is wit, maar de fabrikant biedt de mogelijkheid om in elke kleur te lamineren met behulp van gestructureerde of gladde folie.

Kleur. Als er strenge eisen zijn om het uiterlijk van de gevel van het huis te behouden, wordt het buitenprofiel wit gemaakt en binnen in de kamer gelamineerd in de gewenste kleur. Wit plastic wordt na verloop van tijd niet geel en verliest zijn decoratieve eigenschappen niet. U kunt kiezen voor een rubberen of siliconen afdichting in de kleur van de folie.De fabrikanten van raamconstructies bieden beslag in verschillende stijlen, kleuren en functionaliteit.

Kenmerken van het VEKA Softline- en Euroline-systeem, 58 mm, 70 mm (2)

Op basis van de beschrijving en technische kenmerken kan worden begrepen dat Veka Euroline 58 een uitstekende optie is in termen van prijs en kwaliteitverhouding. Het wordt gekozen door een groot aantal consumenten.

Wat moet je kiezen?

Voor het gemak hebben we een overzichtstabel gemaakt voor de belangrijkste indicatoren. De namen van de profielsystemen in de tabelkoppen zijn gekoppeld aan de overeenkomstige secties van de site. Klik en ze openen in een nieuw tabblad:

(Video) The Life Cycle of Features in Highly-Configurable Software Systems Evolving in Space and Time

Veka 58 EurolineVeka WHS 60Veka 70 ProlineVeka 70 SoftlineVeka 70 SwinglineVeka WHS 72Veka 82 SoftlineVeka Artline 82mm
Aantal kamers frame (vleugel)3445557 (6 vleugels)6
Inbouwbreedte, mm5860707070728282
Weerstand tegen warmteoverdracht (met geïnstalleerde wapening), m2С / W0.640.660.750.780.770.771.061.08
Breedte van de kozijn-vleugelcombinatie in het dakraam (typische uitvoering), mm113106112118118111124111
Diepte van installatie van een raam met dubbele beglazing in het frame (sponninghoogte), mm1818212121212525
Aantal afdichtingscircuits22222233
Profiel klasseEENB.EENEENEENB.EENEEN

klanten-reviews

Evgeniy, 45 jaar, Moskou We kochten deze kunststof ramen in de herfst. We besloten bij hen te blijven op aanbeveling van vrienden die onlangs de ramen in het huis hebben veranderd. We lazen ook veel positieve recensies op bouwfora. Het raambedrijf reageerde ook positief op het profiel dat we kozen. We hebben de winter overleefd - geen klachten. Kwaliteitsprodukten.

Anatoly, 36 jaar, Penza We veranderden de ramen in het appartement, de keuze viel op het Veka Euroline-profiel. Voor een jaar gebruik hebben we er nooit spijt van gehad. Stilte, comfort, comfortabel microklimaat. Vrienden waarschuwden dat je niet alleen een goede installatie nodig hebt, maar ook een hoogwaardig profiel. Daarom waren we op zoek naar een fabrikant die zich van de beste kant heeft bewezen in het Russische klimaat. Er is een jaar verstreken sinds we deze vensters hebben gekregen - alleen maar positieve indrukken.

Lina, 49 jaar oud, Ulan-Ude De ramen in het appartement werden 19 jaar geleden geïnstalleerd vanuit een fabriek in Novosibirsk. Geen enkele opmerking over het profiel - allemaal hetzelfde wit, zonder geelheid. Als de vleugel gesloten is, is het lawaai van de straat niet hoorbaar. Condensatie treedt op in de winter, bij temperaturen onder de -30 ° C. Let bij het kiezen van een bedrijf op hoe lang het al op de markt is, de kwalificaties van het personeel en de beschikbaarheid van monsters. Toen ze het huis aan het bouwen waren, kochten ze ook VEKA, alleen de productie van de fabriek in Irkoetsk. Ze dachten niet eens aan andere opties, alleen VEKA.

Elena, 28 jaar oud, Perm Bestelde ramen. Managers wedijverden met elkaar om het Vek-profiel te prijzen, maar ik ben niet blij. Na 1 jaar gebruik viel de rubberen afdichting van de vleugel af.

Marina, 32 jaar oud, Kazan Veka werd energiebesparend geïnstalleerd. Zweet veel! Alles binnenin is bevroren! Ik weet niet hoe dit mogelijk is. Ik ben teleurgesteld. Hoewel het nu winter is, mag er geen ijs in zitten!

We mogen niet vergeten dat de productie van een raam en de productie van een profiel twee verschillende dingen zijn. Zelfs het meest betrouwbare, dure profielsysteem kan bederven door ongeschoolde montage, goedkope montage en onzorgvuldige montage. Voor een zo lang mogelijke levensduur van beglazing met Veka Euroline-ramen is het beter om te bestellen bij bedrijven met fabrieksproductiefaciliteiten en een staf van ervaren gewetensvolle installateurs.

Voordelen van het raamsysteem

 1. Redelijke prijs met optimale warmtebesparende eigenschappen.
 2. Hoge mate van bescherming tegen lawaai van de straat.
 3. Meerkamersysteem met goede isolatie van gebouwen tegen kou, wind en warmte.
 4. Dankzij speciale verstevigingswapening is de stabiliteit van de raamconstructie verzekerd.
 5. Alle fittingen kunnen worden gebruikt (van goedkope opties tot luxe producten).
 6. Verbeterde beveiligingsfuncties en anti-inbraaksysteem.
 7. Het profielsysteem heeft een elegante buitencontour.
 8. U kunt ramen met dubbele beglazing van verschillende breedtes selecteren.
 9. De deuren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen - met offset en half offset.
 10. Speciale wapening volgens VEKA-normen.

Kenmerken van het Softline-systeem

 • Het verschilt van Euroline in zijn dikte - 70 mm, wat te wijten is aan de aanwezigheid van 2 extra kamers (in totaal 5 kamers), die de warmte- en geluidsbesparende functies van het raam aanzienlijk verhogen.
 • Mogelijkheid om dikkere ramen met dubbele beglazing 36 mm breed te installeren (4-10-4-14-4).Ter vergelijking: bij Euroline is de maximale breedte van de glasunits niet groter dan 32 mm.
 • De inbouwdiepte van de isolatieglaseenheid is 21 mm. Meestal is deze parameter niet meer dan 18 mm. In de omstandigheden van ons klimaat in Petersburg (grotere temperatuurdalingen, hoge windbelastingen) speelt deze parameter een belangrijke rol.

Kenmerken van VEKA EUROLINE ramen

Kenmerken

Lees ook: Vensterverven in een appartement of huis: stap voor stap instructies en typen
(Video) Continuous Interface Measurement: Level Phase Split Detection

Gedetailleerde beschrijving

Aantal camera's3
Inbouwbreedte (mm)58
Dikte glazen eenheidvan 4 tot 32
Weerstand tegen warmteoverdracht (met geïnstalleerde wapening), m ²С / W0,64
ExecutiesWit, gekleurd
Seal kleurenZwart, grijs, karamel
Combinatiebreedte en raamkozijn in dakraam (typisch)113
Sponning hoogte, mm18
AfdichtingsmateriaalARTK, siliconen
Aantal afdichtingscircuits2

Profielsysteem

 • Meerkamerprofielen 58 mm breed
 • Elegante buitencontour
 • Breedte kozijn-vleugelcombinatie in het dakraam van 96 tot 156 mm
 • Speciale wapening volgens VEKA-normen
 • Verscheidenheid aan vleugelontwerpen: offset, semi-offset

Functionaliteit

Standaardramen, ramen met verhoogde thermische isolatie, ramen met verbeterde geluidsisolerende eigenschappen, raamsystemen met verhoogde veiligheid, balkondeuren

Toepassingsgebied

 • Draaien, uitzwenken, kantelen, shtulpovye, schuiframen
 • Vouwdeuren ("accordeon"), combideuren, beglazing volgens DIN 18361
 • Er wordt een breed scala aan glaselementen gebruikt: conventioneel, met verhoogde energiebesparende eigenschappen, geluidsisolerend, speciaal
 • Decoratieve balken - in de glazen eenheid, vastgelijmd aan de glazen eenheid, die de glazen eenheid verdelen

ZEGELS

 • Opvouwbare zegel
 • Doorlopende afdichtingscontour in kozijn en vleugel
 • Speciale afdichtingssystemen van APTK of siliconen
 • Zwarte, grijze of karamelkleurige pakkingen

GLAZEN PAKKET

 • Inbouwdiepte glaseenheid 18 mm
 • De breedte van de glaseenheid bij inbouw in het kozijn en in de vleugel is van 4 tot 32 mm

DECORATIEVE STAVEN

 • De dwarsbalken die de glaseenheid verdelen, kunnen de breedte hebben: 42, 62, 82 en 118 mm
 • De dwarsbalken die de glaseenheid niet verdelen, kunnen een breedte hebben van 25 tot 76 mm

FYSIEKE EIGENSCHAPPEN

 • De verminderde weerstand tegen warmteoverdracht komt overeen met klasse 2 van producten volgens GOST 30673-99 en DIN 4108 en EnEV-normen
 • Geluidsisolatie VDI 2719, geluidsbeschermingsklassen II tot IV
 • Inbraakbeveiliging conform DIN V ENV 1627-1630

GEBRUIKTE ACCESSOIRES

Alle belangrijke hardwaresystemen kunnen worden gebruikt

WEERSTAND TEGEN WARMTE-OVERDRACHT (MET GEÏNSTALLEERDE VERSTERKING)

0,64 m2С / W

Kosten in de regio Moskou en Moskou

De prijs van de afgewerkte constructie hangt niet alleen af ​​van de grootte van de raamopening, maar ook van de geometrie, kleur, uitrusting en functionaliteit. Zo verhoogt kleurlaminering de kosten van Euroline Century-ramen met 20%. De prijsstijging wordt beïnvloed door het aantal openende kleppen. Ronde, gebogen, driehoekige en andere niet-standaardontwerpen worden afzonderlijk berekend, bijvoorbeeld:

 1. Gemiddeld begint de prijs van een dubbele vleugel (met één vaste vleugel) van 140 * 120 cm, uitgerust met een raam met dubbele beglazing en ROTO-beslag, vanaf 8.000 roebel.
 2. De kosten van een raam met drie vleugels van 140 * 170 cm met een gemiddelde openingsvleugel beginnen vanaf 11.000 roebel.
 3. Voor een balkonblok van 200 * 150 cm moet u minimaal 12.000 roebel betalen.

Kenmerken van het VEKA Softline- en Euroline-systeem, 58 mm, 70 mm (3)

Prijzen zijn exclusief installatie- en bijkomende kosten (hellingen, vensterbank). Als u voor het Veka Euroline-systeem kiest, maak dan gebruik van de diensten van bedrijven met goede recensies die al lange tijd ramen verkopen en repareren en die een hoogwaardige montage en installatie garanderen.

Over andere Veka-profielen leest u in onze aparte artikelen, bijvoorbeeld: Softline, Veka Slide, WHS 60, WHS 72.

Toepassing van het VEKA EUROLINE-profiel

VEKA EUROLINE-ramen worden in Duitsland rechtstreeks in de gebouwen van de VEKA-onderneming geproduceerd, evenals bij een aantal dochterondernemingen in Europa, de VS en Canada.Het bedrijf is op de markt sinds 1969 en dankzij een uitgebreid netwerk van productiebedrijven biedt het de beste prijzen voor consumenten over de hele wereld. De toepassing van het profiel is vrij breed:

 • Schuif-, vouw- en klapramen voor commerciële en residentiële gebouwen, gemeentelijke instellingen zijn er van gemaakt.
 • Het materiaal wordt gebruikt voor het beglazen van landhuizen - vanwege zijn hoge weerstand tegen negatieve omgevingsinvloeden. De inbraakwerende eigenschappen van het profiel voldoen aan DIN V ENV 1627-1630.
 • Winkelcentra, nachtclubs en ander commercieel vastgoed in grote steden worden vaak beglaasd met VEKA EUROLINE geluidwerende en energiebesparende ramen.

Kenmerken van het VEKA Softline- en Euroline-systeem, 58 mm, 70 mm (4)

Ramen voor een landhuis

Hoogwaardige beglazing van cottages en sleutelklare huizen van de fabrikant. Alle kleurenoplossingen.

Ramen voor zomerhuisjes

Betrouwbare en goedkope oplossingen voor beglazing van landhuizen en veranda's, tuinhuisjes en baden.

Kenmerken van het VEKA Softline- en Euroline-systeem, 58 mm, 70 mm (5)

Ramen voor een houten huis

Installatie van raamblokken met behulp van de modernste technologieën. Installatie in overeenstemming met GOST.

Kunststof ramen VEKA prijzen

Kantel- en draairaamDubbel schuifraamBalkon draaideur
Eeuw Euroline Pro6543 rblEuroline Pro8475 rblEuroline Pro7050 rbl
Eeuw Euroline7063 rblEuroline9147 rblEuroline7610 rbl
Eeuwse Proline7063 rblProline9147 rblProline7610 rbl
Century Softline8102 rblZachte lijn10492 rblZachte lijn8729 rbl
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Catherine Tremblay

Last Updated: 10/05/2023

Views: 5543

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Catherine Tremblay

Birthday: 1999-09-23

Address: Suite 461 73643 Sherril Loaf, Dickinsonland, AZ 47941-2379

Phone: +2678139151039

Job: International Administration Supervisor

Hobby: Dowsing, Snowboarding, Rowing, Beekeeping, Calligraphy, Shooting, Air sports

Introduction: My name is Catherine Tremblay, I am a precious, perfect, tasty, enthusiastic, inexpensive, vast, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.